بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
19:41
چهار شنبه 1 آذر 1396

 سونی با ارائه‌ی پلی‌استیشن ۴ پرو وارد عرصه‌ی بازی‌های ۴K شده است. این کنسول نقاط قوت زیادی دارد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به تنوع بازی‌های اختصاصی و هدست واقعیت مجازی اشاره کرد. علاوه بر این، پلی‌استیشن ۴ پرو از محتوای HDR هم پشتیبانی می‌کند که به لطف آن تصاویر با شفافیت بیشتر و رنگ‌های زنده‌تری به نمایش درمی‌آیند. اما آیا چنین کنسولی مناسب شما است؟ در این مطلب، نقاط ضعف و قوت این کنسول را بررسی می‌کنیم تا با داشتن تمام اطلاعات بتوانید تصمیم نهایی را بگیرید.

 

پلی‌استیشن ۴ پرو بازی‌های اختصاصی زیادی دارد

سونی همچنان ازلحاظ بازی‌های اختصاصی پیشتاز است. سونی امسال بازی پرسروصدای Horizon Zero Dawn را عرضه کرد که از طرف کاربران و منتقدان مورد ستایش قرار گرفت. همچنین می‌توانیم به به‌روزرسانی‌های جدید بازی‌های محبوبی مانند Uncharted 4، Infamous Second Son و The Last of Us Remastered اشاره کنیم که متناسب با کیفیت ۴K به‌روز شده‌اند. سونی برای سال ۲۰۱۸ هم برنامه‌های زیادی دارد و در این سال بازی‌های اختصاصی جذابی مانند God of War، Detroit: Become Humanو Spider-Man عرضه می‌شوند. کنسول ایکس‌باکس وان ایکس هم بازی‌های ۴K اختصاصی خودش را دارد که از بین آن‌ها می‌توانیم Gears of War 4، Super Lucky’s Tale و PlayerUnknown’s Battlegrounds را مثال بزنیم، اما تعداد آن‌ها در مقایسه با کنسول سونی چندان قابل توجه نیست.

 

ارزان‌تر از ایکس‌باکس وان ایکس است

قیمت پلی‌استیشن ۴ پرو در حال حاضر کمتر از ایکس‌باکس وان ایکس است. با این اختلاف قیمت می‌توانید اکانت پلاس پلی‌استیشن یا چند بازی بخرید، یا حتی بخشی از هزینه‌ی یک تلویزیون ۴K عالی را تامین کنید.

 

از بازی‌های ۴K به همراه HDR پشتیبانی می‌کند

پلی‌استیشن ۴ پرو می‌تواند بازی‌های را با کیفیت ۴K پخش کند. البته این کنسول بر خلاف ایکس‌باکس وان ایکس که بازی‌ها را با کیفیت ۴K حقیقی به نمایش می‌گذارد، عمدتا با استفاده تکنیک «رندر شطرنجی» (checkerboard rendering) رزولوشن بازی‌ها را افزایش می‌دهد. اگر چه باید خاطر نشان کنیم که کنسول سونی می‌تواند تعداد اندکی از بازی‌ها را هم با کیفیت ۴K حقیقی پخش کند. در آخر هم باید گفت به لطف پشتیبانی از فناوری HDR، حتی اگر تلویزیون ۴K هم نداشته باشید، باز هم می‌توانید از تصاویر واضح‌تر و رنگ‌های زنده‌تر بازی‌ها لذت ببرید.

 

از بازی‌های واقعیت مجازی پشتیبانی می‌کند

هم پلی‌استیشن ۴ و هم پلی‌استیشن ۴ پرو از هدست واقعیت مجازی PlayStation VR پشتیبانی می‌کنند. کاربران با استفاده از این هدست می‌توانند تجربه‌ای همه‌جانبه از بازی‌ها داشته باشند. با وجود این که مایکروسافت می‌گوید کنسول ایکس‌باکس وان ایکس «قدرتمندترین کنسول جهان است»، این کنسول قدرتمند از واقعیت مجازی پشتیبانی نمی‌کند.

 

بیشتر بازی‌ها را با کیفیت ۴K حقیقی پخش نمی‌کند

به لطف ترفند رندر شطرنجی، در پلی‌استیشن ۴ پرو اکثر بازی‌ها را با کیفیت ۴K حقیقی نمی‌بینید. حتی در مواردی هم که کیفیت ۴K واقعی را از این کنسول دریافت کنید، معمولا سرعت رندر از ۳۰ فریم در ثانیه بالاتر نمی‌رود.

 

از دیسک‌های بلو-ری ۴K پشتیبانی نمی‌کند

هرچند ایکس‌باکس وان ایکس و مدل ارزان‌تر آن یعنی وان اس از دیسک‌های بلو-ری UHD پشتیبانی می‌کنند، اما متأسفانه سونی این قابلیت را در کنسولش تعبیه نکرده است. اما، این کنسول از قابلیت افزایش کیفیت بلو-ری بهره می‌برد و به لطف آن می‌تواند رزولوشن محتوای بلو-ری را تا حدی افزایش بدهد.

 

امکان ضبط و ذخیره‌ی عکس و ویدیوی ۴K را ندارد

با این که پلی‌استیشن ۴ پرو از بازی‌های ۴K پشتیبانی می‌کند، اما نمی‌تواند تصاویر یا ویدیوهایی را با کیفیت ۴K ذخیره کند؛ درصورتی‌که ایکس‌باکس وان ایکس به‌خوبی از پس انجام چنین کاری برمی‌آید.

تعداد بازدید از این مطلب: 59
Mahdi Bahramian
12:57
سه شنبه 30 آبان 1396

با توجه به قیمت بالای وسایل برقی، آسیب‌دیدگی این وسایل بر اثر نوسانات برق یا پدیده‌های طبیعی مانند رعد و برق کابوس کاربران خواهد بود؛ به همین دلیل است که اکثر استفاده‌کنندگان از این وسایل رو به محافظ‌های برق می‌آورند که لایه‌هایی از محافظت را برای وسایل برقی به ارمغان می‌آورد. اگر به‌تازگی اقدام به خرید ایکس‌باکس وان X نموده‌اید و برای محافظت از آن می‌خواهید از یک محافظ برق استفاده کنید، مایکروسافت با شما مخالفت می‌کند.

 

در توییتی که از حساب کاربری پشتیبانی ایکس‌باکس منتشر شده، شرکت پیشنهاد داده است تا کاربران از محافظ استفاده نکنند. این کار در پاسخ به شکایت‌های زیاد کاربرانی است که از روشن نشدن کنسول خود، به هنگام اتصال به محافظ گلایه داشتند. براساس این توییت، این مشکل به این خاطر ایجاد می‌شود که کنسول خود دارای محافظ برق است و اتصال آن به محافظ خارجی موجب می‌شود تا برق مورد نیاز برای روشن شدن دستگاه تامین نشود.

 

چون کنسول محافظ داخلی دارد، نباید آن را به یک محافظ خارجی وصل کنید. اگر آن را به یک محافظ خارجی اتصال دهید، دستگاه نمی‌تواند برق مورد نیاز برای راه‌اندازی خود را دریافت کند.

 

البته اگر با مشکل روشن نشدن ایکس‌باکس وان X روبرو هستید، دلایل متفاوتی می‌توان برای آن برشمرد، اما در صورت اتصال دستگاه خود به محافظ برق، آن را از محافظ خارج کرده و به‌صورت مستقیم به پریز برق متصل نمایید تا مشکل حل شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 32
بازدید : 32
Mahdi Bahramian
19:36
یک شنبه 28 آبان 1396

 پیش‌تر توسط کمپانی اکتیویژن بلیزارد (Activision Blizzard) اعلام شده بود که چندین فیلم از سری بازی Call of Duty در دست ساخت قرار دارد. ما در مورد اینکه داستان این فیلم‌ها چگونه روایت خواهد شد یا چه بازیگرانی به‌عنوان ستاره در آنها ایفای نقش خواهند کرد، چیزی نمی‌دانیم، اما «تیم کیلپین» از کمپانی Activision در رابطه با تعامل این کمپانی در ساخت فیلم بر اساس دنیای بازی‌های ویدیویی اطلاعاتی را ارائه کرد.

 

کیلپین رهبری گروه تولیدات ویژه مصرف‌کنندگان کمپانی اکتیویژن را به‌عهده دارد و می‌گوید این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است که به دقت نسبت به تطبیق یک بازی ویدیویی و ساخت فیلم برگرفته از آن برای سینما اقدام کنید. تیم کیلپین در مصاحبه با سایت MCV در این رابطه گفت: «زمانی که شما یک مجموعه با داستانی روایت‌شده بدین صورت در اختیار داشته باشید، با این نوع از میراث به‌جای مانده، برای گسترش آن در یک فرم کاملا جدید باید واقعا محتاطانه عمل کنید. رک بگویم؛ اگر داستان و فیلم‌نامه مناسب و در جهت درست نباشد، ما ساخت آن را انجام نخواهیم داد. این موضوع یکی از آن وضعیت‌هایی نیست که یک نفر می‌گوید: «برایم مهم نیست فقط فیلم را بسازید!». این چیزی نیست که قرار است اتفاق بیفتد. ما بر این عقیده هستیم که اگر ساخت فیلم به شکل خوبی صورت گیرد، فرصت مناسب و چیزی فراتر از اساس سنتی جذابیت‌های این بازی را برای گسترش مخاطبان پایه مجموعه Call of Duty فراهم خواهد کرد.»

 

کیلپین این موضوع را عنوان کرد که ساخت یک فیلم از مجموعه بازی کال آف دیوتی شاید این قابلیت را داشته باشد تا به گسترش نمای مربوط به این مجموعه عظیم کمک کند. سری بازی Call of Duty به‌عنوان یک مجموعه با درجه سنی بالغ یا M، به ‌صورت تئوریک این معنی را القا می‌کند که برای قشر کوچک و خاصی از مردم جذابیت خواهد داشت. کیلپین در این رابطه چنین بیان کرد: «به‌عنوان یک بازی با درجه سنی M، مخاطبانی پایه برای بازی وجود دارند و ما به این فکر می‌کنیم که فرصتی برای رسیدن به مرز‌های بیشتر به جهت گسترش دادن مخاطبان این مجموعه وجود دارد. کلید موفقیت در گروی روایت یک خط داستانی درست است.»

تعداد بازدید از این مطلب: 44
بازدید : 44
Mahdi Bahramian
19:14
یک شنبه 28 آبان 1396

 همیشه بررسی بهترین ها کار جذاب و پر مخاطبی است؛ به همین تناسب رفتن به سراغ آخرین ها هم می تواند جذابیت های خودش را داشته باشد. برای مثال تهیه گزارش از آخرین رتبه کنکور سراسری و امثال این ها از نقاط جالب این پدیده سالیانه است. در راستای همین سنت، ما هم به سراغ ضعیف ترین بازیکن حاضر در بازی فیفا رفتیم که به داستان جالبی برخوردیم.

 

آن طور که از شواهد پیداست این بازیکن اصلا سابقه ورزشی ندارد و ورزشکار محسوب نمی شود! در ادامه به ماجرای تامی کسیمادل می پردازیم.

 

در جمع ضعیفان

پایین ترین میانگین قدرتی ممکن در فیفا، 46 است که 10 بازیکن این عدد را بر روی کارت اطلاعات شان یدک می کشند. بازیکنانی مانند مکس رایت از تیم گیمزبی تاون و یا لزلی سکی از اسکانتورپی یونایتد همگی بازیکنان شاغل و حرفه ای فوتبال محسوب می شوند اما شماره 10 لیست ما، یعنی تامی کسیمادل اصلا بازیکن فوتبال نیست!

 

او که نامش در لیست تیم ارزگبیرج به چشم می خورد، با قدرت دفاعی 36 و میزان سرعت مضحک 23 قطعا عجیب ترین پدیده امسال بازی EA محسوب می شود. این اعداد وقتی معنا پیدا می کنند که مشاهده می کنیم یک بازیکن بسیار معمولی حداقل از میانگین 60-65 برخوردار است.

 

بازی نمی کنم، پس هستم

حال ببینیم این تامی ماجرا از کجا آمده است؟ در لیگ دست دو آلمان قانونی وجود دارد که هر تیم باید حداقل 4 بازیکن از آکادمی باشگاه خود در بین مردان دعوت شده به اردوی خود داشته باشد تا کارت بازی برای آن تیم صادر شود.

 

تیم ارزگبیرج در آغاز فصل تنها 3 بازیکن پایه در دسترس داشت و نیاز داشت که اسم چهارمی را در بین مدارک خود تحویل فدراسیون فوتبال آلمان دهد. پس به سراغ تامی کسیمادل رفت و نام او را در لیست قرار داد و از آن جایی که تمام اعضای این تیم در بازی لایسنس شده اند، به طور خودکار نام او در بازی به چشم می خورد.

 

در توضیح بازیکن حرفه ای می خوانیم که بازیکن حرفه ای، شخصی است که در ازای بازی کردن پول از باشگاه دریافت کند. تامی کسیمادل هم از باشگاه پول دریافت می کند، ولی به نحوی دیگر؛ در اصل تامی، جامه دار تیم ارزگبیرج است و وظیفه دارد تا پیراهن و لباس های تیم را از تولید کننده تحویل گرفته و به سلامت به دست بازیکنان برساند.

 

به نظر می رسد بهترین گزینه باشگاه برای پوشش خطای خود استفاده از نام تامی کسیمادل بوده است که موجب اعتراض خیلی از حریفان شده است که وجود چنین بازیکن قدرتمندی را باگ بازی می خوانند و ادعا می کنند که استفاده ارزگبیرج از او، این تیم را شکست ناپذیر کرده است(!)

تعداد بازدید از این مطلب: 93
بازدید : 93
Mahdi Bahramian
18:31
یک شنبه 28 آبان 1396

 سرانجام لیست جوایز Golden Joystick سال جاری میلادی اعلام شد و یکی از انحصاری های کنسول نینتندو سوییچ، بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild، موفق به کسب جایزه بهترین بازی سال شد.

 

این مراسم که 35 سال از دوره اول آن می گذرد، روز گذشته در لندن برگزار شد و بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild با چهار جایزه، که یکی از آن ها به بهترین بازی سال اختصاص داشت، موفق ترین بازی این مراسم بود. این بازی همچنین جوایز «بهترین صدا» و «انتخاب منتقدان» و در نهایت بهترین بازی نینتندو در سال 2017 میلادی را کسب کرد.

 

بازی Horizon Zero Dawn نیز با کسب 3 جایزه بهترین ایفای نقش، بهترین خط داستانی و بهترین بازی پلی استیشن، نیز یکی دیگر از بازی های موفق شب گذشته بود.

 

سری فاینال فانتزی توانست تا به تالار مشاهیر مراسم راه پیدا کرده و سید میر، خالق سری تمدن توانست تا جایزه یک عمر فعالیت در حوزه بازی سازی را کسب کند. بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds به مقام بهترین بازی چند نفره رسید و Cuphead بهترین بازی ایکس باکس شد.

 

برندگان سایر جوایز این مراسم نیز به شرح زیر هستند:

 

بهترین صدا – The Legend of Zelda: Breath of the Wild

بهترین ایفای نقش – Ashly Burch in Horizon Zero Dawn

بهترین بازی مستقل – Friday the 13th: The Game

بهترین بازی چند نفره – PlayerUnknown’s Battlegrounds

بهترین خط داستانی – Horizon Zero Dawn

بهترین استریمر – Markiplier

بهترین بازی واقعیت مجازی – Resident Evil 7

بهترین طراحی بصری – Cuphead

جایزه منتقدان – The Legend of Zelda: Breath of the Wild

بهترین بازی ورزش های الکترونیک – Overwatch

بهترین بازیکن ورزش های الکترونیک – Agilities

بهترین تیم ورزش های الکترونیک – Lunatic-Hai

تالار مشاهیر – Final Fantasy

بهترین بازی موبایل یا کنسول های دستی – Pokemon Sun and Moon

جایزه یک عمر فعالیت در حوزه بازی سازی – Sid Meier

مورد انتظار ترین بازی سال – The Last of Us Part 2

بهترین بازی نینتندو – The Legend of Zelda: Breath of the Wild

بهترین بازی پی سی – PlayerUnknown’s Battlegrounds

بهترین بازی پلی استیشن – Horizon Zero Dawn

بهترین عنوانی که هنوز بازی می شود – World of Tanks

بهترین استودیو بازی سازی – Nintendo EPD

بهترین بازی سال – The Legend of Zelda: Breath of the Wild of the Wild

بهترین بازی ایکس باکس – Cuphead

نظر شما در مورد بهترین بازی سال جاری میلادی چیست؟ آن را با ما در میان بگذارید.

تعداد بازدید از این مطلب: 62
بازدید : 62
Mahdi Bahramian
18:5
یک شنبه 28 آبان 1396

 کمپانی سونی کنترلرهای نیمه شفاف DualShock 4 را برای کنسول پلی‌استیشن 4 معرفی و به بازار عرضه کرد.

چندی پیش بود که کمپانی سونی از کنترلر‌های نیمه شفاف DualShock 4 برای کنسول پلی‌ استیشن 4 رونمایی کرد. کنترلر‌های نیمه شفاف DualShock 4 در سه رنگ آبی، قرمز و کریستالی به بازار عرضه شده‌اند که کنترلر نیمه شفاف قرمز به صورت اختصاصی از طریق فروشگاه Best Buy، کنترلر نیمه شفاف آبی به صورت اختصاصی از طریق فروشگاه Walmart و کنترلر نیمه شفاف کریستالی از طریق فروشگاه GameStop و فروشگاه EB Games از امروز برای خرید در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته‌اند.
 
هر چند قسمت جلویی کنترلر‌های جدید معرفی شده حالت نیمه شفاف دارند اما کمپانی سونی، قسمت پشتی کنترلرها را به صورت مات طراحی کرده است. همچنین کنترلرهای معرفی شده به غیر از ظاهر نیمه شفاف، تفاوت دیگری با کنترلرهای استاندارد کنسول PS4 ندارند.
 
علاوه بر این، سه کنترلر نیمه شفاف معرفی شده با قیمت‌های متفاوتی به بازار عرضه شده‌اند. کنترلر نیمه شفاف کریستالی با قیمت ۶۵ دلار در فروشگاه GameStop، کنترلر نیمه شفاف قرمز با قیمت ۶۵ دلار در فروشگاه Best Buy و کنترلر نیمه شفاف آبی با قیمت ۶۰ دلار در فروشگاه Walmart موجود شده‌اند. در گالری می‌توانید برخی از عکس‌های منتشر شده از کنترلرهای نیمه شفاف DualShock 4 برای کنسول پلی‌استیشن 4 را مشاهده کنید.
تعداد بازدید از این مطلب: 127
بازدید : 127
Mahdi Bahramian
19:0
جمعه 26 آبان 1396

 ایکس باکس وان ایکس و پلی استیشن 4 پرو شباهت های زیادی با یکدیگر دارند. هر دو کنسول های میان نسلی از سمت مایکروسافت و سونی بوده و هر دو کنسول برای اجرای بهتر بازی ها و ارائه گرافیکی بهتر از بازی های جدید، در بازار ها عرضه شده اند.

 

اساس این دو کنسول، بر استفاده از تلویزیون هایی با کیفیت 4K بوده و سونی و مایکروسافت هر دو مانور زیادی روی توانایی های کنسول های جدید خود در اجرا بازی ها با این کیفیت داده اند.

در ادامه قصد داریم تا با در نظر گرفتن اختلاف صد دلاری قیمت این دو کنسول، این موضوع را بررسی کنیم که کدامیک از آن ها، گزینه بهترین برای برای خرید به شمار می روند.

 

سخت افزار:

 

پردازشگر

ایکس باکس وان ایکس: 2.3GHz 8-core AMD custom CPU 

پلی استیشن 4 پرو: 2.1GHz 8-core AMD custom “Jaguar” CPU

 

گرافیک

ایکس باکس وان ایکس: Integrated AMD graphics with 6 teraflops of performance 

پلی استیشن 4 پرو: Integrated AMD graphics with 4.2 teraflops of performance

 

حافظه رم

ایکس باکس وان ایکس: 12GB GDDR5 

پلی استیشن 4 پرو: 8GB GDDR5

حافظه داخلی

ایکس باکس وان ایکس: 1TB HDD

پلی استیشن 4 پرو: 1TB HDD

 

درایو نوری

ایکس باکس وان ایکس: 4K HDR Blu-ray/DVD 

پلی استیشن 4 پرو: Blu-ray/DVD

 

با نگاهی به جدول بالا به راحتی می توان به این نکته پی برد که برنده بلامنازع این بخش بدون شک ایکس باکس وان ایکس است که در تمامی بخش ها، فاصله زیادی نسبت به رقیب خود دارد.

هر دو کنسول از یک پردازشگر AMD هشت هسته ای بهره می برند اما پردازنده ایکس باکس وان ایکس 200 مگاهرتر در بخش پردازشگر گرافیکی، قدرت بیشتری دارد.

 

مایکروسافت به تازگی اطلاعاتی را منتشر کرده که بر اساس آن، ایکس باکس وان ایکس از 6 ترافلاپ قدرت پردازش گرافیکی بهره می برد که این میزان، 1.4 برابر پلی استیشن 4 پرو محسوب می شود.

همچنین ایکس باکس وان یک رم 12 گیگابایتی با تکنولوژی DDR5 دارد که 3 گیگ آن، به انجام کارهای سیستم عامل این کنسول اختصاص داده شده و 9 گیگ آن در اختیار اجرای بازی ها قرار می گیرد. این مقدار به تنهایی از تمامی 8 گیگابایت رم پلی استیشن 4 پرو، بیشتر است.

 

با وجود آن که پلی استیشن 4 پرو از پخش کننده بلوری بهره می برد، تنها ایکس باکس وان ایکس است که به کابلی برای پخش با کیفیت 4K و فناوری HDR، مجهز شده است.

در نهایت، برنده این بخش به این موضوع بستگی دارد که سازندگان بازی ها، چه بهره ای ازسخت افزار این دو کنسول ببرند اما روی کاغد، برنده این بخش بدون شک ایکس باکس وان ایکس است.

 

طراحی

هر دو کنسول در نسخه اصلی خود، از رنگ مشکی مات بهره می برند اما بزرگترین تفاوت در طراحی آن ها، به سایز این دو کنسول برمی گردد.

ایکس باکس وان ایکس در اصل، کوچک ترین کنسول مایکروسافت تا به اینجای کار بوده و از نظر اندازه نیز، از پلی استیشن 4 پرو کوچک تر است. البته لازم است تا به این نکته اشاره کنیم که این کنسول، کمی از رقیب ژاپنی خود سنگین تر است.

در بخش پورت ها نیز، پلی استیشن 4 پرو از پورت یو اس بی 3 درگاه اینترنت و یک پورت برای دوربین پلی استیشن بهره می برد و در مقابل، ایکس باکس وان ایکس به یک ورودی HDMI بیشتر مجهز است.

 

هر دو کنسول، صدای کمی از خود تولید می کنند. ایکس باکس وان ایکس به دلیل سخت افزار قوی تر خود، کمی گرم تر است. طی تست های انجام شده، ایکس باکس وان ایکس از 170 وات برق استفاده کرده و دمایی نزدیک به 61 درجه سلسیوس دارد.

 

در مقابل، پلی استیشن 4 پرو، 150 وات برق مصرف کرده و دمای آن نیز به 40 درجه سلسیوس می رسد. در مجموع می توان به علت طراحی کوچک تر ایکس باکس وان ایکس، این کنسول را برنده بخش طراحی دانست.

 

بازی های در دسترس

برای مقایسه عادلانه این بخش، ما بازی هایی که به امتیازی بالاتر از 70 در سایت Metacritic رسیده اند را بررسی کردیم. با توجه به این موضوع، پلی استیشن 4 از 796 بازی بهره می برد که در میان آن، عناوین فوق العاده ای همچون پرسونا 5، آنچارتد 4، هورایزن زیرو داون و بلادبورن دیده می شود.

 

ایکس باکس وان نیز به 563 بازی با امتیاز بالای میانگین 70، مجهز است که بازی های انحصاری خوبی نیز در میان آن ها دیده می شود. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که اگر شما فرصت تجربه کردن بازی های ایکس باکس 360 را از دست داده اید، مایکروسافت قابلیت تجربه این بازی ها روی کنسول جدید خود را فراهم کرده است.

 

در نهایت، برنده این بخش بیشتر به سلیقه شما در انتخاب بازی ها بستگی دارد اما با توجه به تعداد زیاد بازی هایی که برای کنسول سونی در دسترس هستند، می توان پلی استیشن 4 پرو را برنده این قسمت نامید.

 

سیستم عامل و رابط کاربری

همزمان با این موضوع که بسیاری به ساده تر بودن رابط کاربری پلی استیشن 4 نسبت به ایکس باکس وان اعتقاد دارند، نباید از به روزرسانی جدید داشبورد ایکس باکس وان که رابط کاربری این کنسول را به بهترین شکل ممکن رسانده، غافل شد.

 

البته این به روزرسانی جدید، هنوز از طراحی مینیمال رابط کاربری پلی استیشن 4، ظاهر پیچیده تری دارد اما ویژگی های بیشتری مانند ظبط ویدیوها با کیفیت 4K و پشتیبانی از کورتانا را به کاربران ارائه می دهد و در نهایت به اپلیکیشن مایکروسافت برای استریم بازی ها مجهز بوده که تاخیر کمتری نسبت به شبکه Twitch دارد.

 

هر کدام از سیستم عامل هایی که سونی و مایکروسافت در کنسول های خود استفاده کرده اند، نقاط قوت و ضعفی دارند. اما در نهایت، صاحب این کنسول ها، بیشتر وقت خود را صرف انجام بازی و تماشای فیلم و سریال کرده که هر دو از اپلیکیشن های استریم مهم مانند نتفلیکیس و آمازون بهره می برند.

 

با توجه به عملکرد خوب هر دو کنسول در این بخش، می توان در نهایت عملکرد سونی و مایکروسافت را در طراحی رابط کاربری کنسول های خود، مساوی دانست.

 

ارزش خرید

ایکس باکس وان ایکس به همراه یک باتری برای شارژ دسته عرضه شده و در مقابل پلی استیشن 4 پرو از سیم مخصوص برای شارژ دسته بهره می برد. سونی به دلیل آن که کاربران را از خرید باتری برای دسته ها معاف می کند، عملکرد بهتری در این قسمت داشته است.

 

همچنین پلی استیشن 4 پرو به هدست مخصوصی مجهز بوده که ایکس باکس وان ایکس از نمونه مشابه آن بهره نمی برد. همچنین پلی استیشن 4 پرو از فناوری واقعیت مجازی با استفاده از پلی استیشن وی آر بهره برده و کنسول مایکروسافت در حال حاضر از این قابلیت بهره نمی برد.

با توجه به اختلاف قیمت صد دلاری میان ایکس باکس وان ایکس و پلی استیشن 4 و پشتیبانی سونی از فناوری واقعیت مجازی، ما کنسول سونی را می دانیم.

 

نتیجه گیری

تا به این جای مقایسه بین این کنسول، هر کدام در دو بخش برنده بوده اند و می توان نتیجه گیری کرد که هر دو کنسول، نقاط ضعف و قدرت مخصوص به خود را دارند.

 

شاید، بزرگ ترین برتری پلی استیشن 4 پرو را می توان در ارائه عناوین بهتر برای بازی کردن خلاصه کرد و ایکس باکس وان ایکس نیز از برتری هایی مانند توانایی اجرای بهتر بازی های چند پلتفرمی و پخش ویدیوها با کیفیت 4K و فناوری HDR بهره می برد.

 

این موضوع که با توجه به سلیقه خود در انتخاب بازی ها و این که دوست شما به چه پلتفرمی مجهز است، دست به انتخاب میان این دو کنسول بزنید، کار درستی بوده و می تواند معیار اصلی شما برای انتخاب میان این دو کنسول باشد.

تعداد بازدید از این مطلب: 65
بازدید : 65

T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود